Chocolaterie Pompadour
Chocolaterie Patisserie Tearoom — Food, Drinks & Sleep / Specialties
in een notendop...
We bakken taartjes! En dat doen we met veel plezier.
Hopelijk kunt u dat zien en proeven.
Natuurlijk staan we daarbij op de schouders van andere patissiers die ons zijn voorgegaan. Soms voegen we zelf iets toe of doen we een gelukkige vondst.
Ook bonbons maken we bij Pompadour in de Huidenstraat zelf. Heel ambachtelijk en van chocolade die wij de allerbeste vinden: Valrhona.
Wat ons onderscheidt - en hier zijn we best trots op - is het exclusieve gebruik van grondstoffen die je ook als zodanig kunt herkennen en die geen ingewikkelde bewerkingen hebben ondergaan. Dat kunnen we namelijk zelf wel. De keuze van de grondstoffen wordt bepaald door smaak en door de tijd die ze hebben gehad om te groeien en te rijpen.
Wij heten u van harte welkom bij Pompadour in De 9 Straatjes, patissiers, chocolatier en bedienend personeel.
Alles wat wij maken is het werk van bevlogen vakmanschap en het gebruik van grondstoffen die zo puur mogelijk zijn. Bij ons worden biscuits gebakken in ongekende variaties en zonder poeders die bedoeld zijn om ons werk te besparen.Het bladerdeeg voor croissants wordt net zo lang getourneerd tot het resultaat optimaal is. En het werken met een ambachtelijke chocolade als Valrhona vereist een toewijding die zeldzaam is.Dat doen wij voor u, om te vieren dat smaak iets geweldigs is.
Verder in de Huidenstraat
- Rainkiss
- A New Day Amsterdam
- RUM Amsterdam
- THE ODDER SIDE
- BFWEAR PilotStore
- Velour Amsterdam
- Motel A Miio
- Gray Label
- ACE & TATE eye test
- République
- Beautés de la Nature
- Ace & Tate
- HUNQ
- Nassen Delicatessen
- Polette
- Cleaning Shop Express
- Café de Pels
- JOZ Amsterdam
- RAUW.STORE
- Scotch & Soda
- Urban Cacao
- Lab. K
- Carla Palermo
- Beadies
- Zipper
- Hud
- Dae Bakery Café