Logo De 9 Straatjes

zaterdag 1 juni 2024

4 x naar de kapper bij De 9 Straatjes!

Kappers? Ja, ook daarin zijn De 9 Straatjes van oudsher goed. Van bijzonder en gedegen tot trendy. Of, zoals online recensies melden: Heerlijke sfeer en fantastische kappers!


De 4 kappers tref je aan de evenzijde van het Singel tussen Raadhuisstraat en Wijde Heisteeg. Middenin de Grachtengordel, het werelderfgoed van Amsterdam.

VAN HOOFF & HOOFF – Wijde Heisteeg 3 – 020 6207193 – info@vanhooffenhooffkappers.nl – https://vanhooffenhooffkappers.nl/
Ruim 25 jaar knippen en kleuren broer en zus Patty en Wil Van Hooff in de Wijde Heisteeg, net om de hoek van Singel en het verlengde van de Huidenstraat. Samen met vriendin Marjan hebben ze een veelzijdige klantenkring en is het er regelmatig een gezellige boel.

KAPSALON JEROEN BRUGGEMAN – Singel 408 – 020 6238417 – https://kapsalonjeroenbruggeman.nl/
Deze kapsalon voor heren wordt al decennia geroemd om de goede en prettige service, de lekkere koffie en klassieke muziek. En natuurlijk de toplocatie aan het Singel, nabij Spui en Koningsplein en om de hoek bij de Wijde Heisteeg. Jeroen Bruggeman verkoopt ook producten van Schwarzkopf, BC Bonacure en meer. Er wordt gewerkt op afspraak maar even binnenlopen kan ook.

MENSPIRE – Singel 280 – 020 7780632 – https://menspire.nl/
Tamelijk nieuw is Menspire Amsterdam City Centre op de hoek Singel en Gasthuismolensteeg. Menspire begon in New York en is inmiddels in 25 landen te vinden. Menspire staat voor een fusion tussen barbering en hairdressing. Online boeken kan.

VAN DE HARE Amsterdam Barbers- Singel 274 – 020 624 20 89 – info@vandehare.nl
Een bekroonde klassieke herenkapper. Net om de hoek met de Gasthuismolensteeg. In deze eigentijdse barbershop met nog de oorspronkelijke marmeren kapperstoilettafels van grootvader Van de Hare wordt nog net zo ambachtelijk gewerkt als 90 jaar geleden. Je kunt er dan ook terecht voor een traditionele barbiersbehandeling. Online afspreken kan ook: Google

Tot ziens bij een de kappers van De 9 Straatjes, aan Singel of Wijde Heisteeg.