Logo De 9 Straatjes

woensdag 30 mei 2018

In beeld: ‘t Kuyltje en Skins Cosmetics

1 x in Gasthuismolensteeg. Tussen Singel en Herengracht.
1 x in Runstraat. Tussen Prinsengracht en Keizersgracht.


Klein in omvang maar groot in kwaliteit: Broodjeszaak ‘t Kuyltje

‘t Kuyltje in De 9 Straatjes belegd zijn koude- en warme broodjes alleen met zelf gemaakte vleeswaren. Van pastrami en warm spek tot boeren achterham en roastbeef. Maar ook diverse kaassoorten en verse salades. Alles is van de hand van eigenaar John Fontaine, die ooit slager was. Vandaar. Voor menigeen die in de straatjes woont, werkt of winkelt is ‘t Kuyltje in de Gasthuismolensteeg een favoriet lunchadres.

Basic, klein, precies zoals het wezen moet, zonder kapsones en met service op de ouderwetse manier. Daar staat ‘t Kuyltje om bekend.

www.kuyltje.nl/


Skins Institute: beauty op maat in de Runstraat

Skins Institute in De 9 Straatjes is toonaangevend in haar- en huidverzorging. De medewerkers zijn er ware specialisten die expertise en enthousiasme combineren met oprechte aandacht voor cliënten.

Skins Instute staat voor behandelingen en zorg op maat. Wat wil de cliënt en wat zijn de mogelijkheden, daar draait het om. Van onzin en blabla houden ze niet. Wel van persoonlijke aandacht, kwalitatieve producten, eerlijk advies en goede resultaten. En van een prettige sfeer.

www.skinsinstitute.nl