Logo De 9 Straatjes

maandag 16 december 2019

Vacatures in De 9 Straatjes

Op zoek naar werk? Fulltime of parttime, in winkel, hotel of cultureel centrum? Meld je aan of geef het door aan iemand die je kent.


Ko in de Wolvenstraat is op zoek naar een nieuwe medewerker voor het weekend

“Heb je een energieke, vrolijke uitstraling en spreek je naast Nederlands ook Engels? En heb je enige ervaring in horeca of retail, dan willen wij je graag ontmoeten. Wij bieden: een leuke weekendbaan in de meeste gezochte winkel van De 9 Straatjes, meer dan het minimum loon en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Interesse: Stuur cv met foto naar mailto:info@koconceptstore.nl t.a.v. Ellen. Of breng je cv langs in Wolvenstraat 7 of 9, dan kunnen we meteen kennis maken.”

Ambassade Hotel op Herengracht 341 zoekt voor Brasserie Ambassade enthousiaste medewerkers voor in de keuken, zoals een zelfstandig werkende kok

“Wij werken met de klassiek Franse keuken en hebben een klein, gezellig en gedreven keukenteam. Belangrijk voor ons is, om voor ons personeel net zo goed te zorgen als voor onze gasten.
Ben of ken jij iemand die opzoek is naar een nieuwe uitdaging in zijn of haar carière neem dan contact op met mailto:pz@ambassade-hotel.nl (Mirjam Bovelander of Emmy van Dullemen van perzoneelszaken).”

Amerpodia is voor het nieuw te openen Felix Meritis op de Keizersgracht op zoek naar diverse nieuwe medewerkers

https://www.amerpodia.nl/nieuws/receptionist-felix-meritis-36-uur-p-w
https://www.amerpodia.nl/nieuws/bediening-bar-restaurant-felix/
https://www.amerpodia.nl/nieuws/restaurant-felix-zoekt-commis-leerling-kok/