maandag 18 november 2019

OV De 9 Straatjes werkt samen met… Customr, Invent Design, CHAINels en Alsjeblaft Webdevelopment en…

De nieuwe feestverlichting in de straatjes staat voor nostalgie en technologie. Het oogst lof uit binnen- en buitenland en is ontworpen door ontwerper Willem van der Sluis van Customr. De uitvoering is in handen van Invent Design, een jong en ambitieus bedrijf in creatieve ledoplossingen.
Niet alleen wb feestverlichting proberen de straatjes innovatief te zijn…..


CHAINels – business to business service van een start up van de TU Delft. Ofwel: een online intern communicatie platform dat tevens de basis voor de9straatjes.nl is.

CHAINels is specifiek voor winkelgebieden, businessclubs, bedrijfsterreinen en verzamelgebouwen.
De 9 Straatjes hebben het innovatieve platform als een van de eersten ingevoerd. Niet voor niets, want welk winkelgebied weet beter wat samenwerking is!
CHAINels verbindt ondernemers lokaal om zo kennis en krachten te bundelen. Voor berichten van de vereniging naar de leden maar ook tussen de leden onderling. Voor vraag en aanbod maar ook peilingen, polls én alertberichten over diefstal en wat dies meer zij.

Met CHAINels van bijna 200 ondernemers naar één online comunity! Informatie delen doe je immers niet alleen naar buiten maar ook intern.

Studio Alsjeblaft! – de bouwer van de website van ondernemersvereniging De 9 Straatjes. Een nieuwe site die ook goed werkt op tablet en mobiel. En talrijke navigeermogelijkheden kent om alles wat het gebiedje rijk is beter te bekijken.

De Merkplaats – Het merkenbureau dat zorgt voor juridische bescherming. En ook CC Proof kent. Voor bescherming en vastleggen van ideeën!
Weten hoe je daar je voordeel mee kunt doen? Ga naar CC Proof