zondag 19 februari 2017

Parkeren voor een tientje? Of voor 2,50 per uur?

Het kan in Parking Centrum Oosterdok pal naast het centraal station. Met 1.355 plaatsen de grootste en goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Of in IJDock, net aan de andere kant van het centraal bij het Paleis van Justitie.


Parking IJDock

In IJDock betaal je meestal slechts €2,50 per uur!
Je parkeert veilig en gemakkelijk. http://aktie.parkereninijdock.nl/?gclid=COnh6YCHmsECFSsXwwod6rcASg http://www.parkereninijdock.nl/parkeren-9-straatjes.html

Parking Oosterdok

Eerste 5 uur: €1,50 per 20 min. – Langer dan 5 tot 24 uur: €10
Vandaaruit is het zo’n 10 minuten richting de Dam. Met links achter het Paleis het Singel en: de GASTHUISMOLENSTEEG – entree van De 9 Straatjes.

Nieuwe actie bij Oosterdok: Night Time Tarief.
Bezoekers aan de 9 straatjes die na 18u ’s avonds aankomen, voor 6 uur ’s ochtends vertrekken en minimaal 3 uur geparkeerd staan, betalen nu maar €5 bij de automaat.

Voor meer info: http://www.parkingcentrumoosterdok.nl/2015/03/03/night-time-tarief/

INGANG PARKING
De ingang van Parking Centrum is aan de Oosterdoksstraat, naast CS en onder het Amsterdams Conservatorium. En aan de achterkant van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Volg op het Oosterdokeiland de borden ‘Parking Oosterdok’.

SNEL DE STAD IN, SNEL DE STAD UIT
Vanaf de ring Amsterdam is het slechts 8 minuten naar Parking Centrum. Vanaf de A10 Noord en Oost staat Parking Centrum aangegeven als ‘Parking Oosterdok’. Zie www.parkingcentrumoosterdok.nl

Tot ziens in De 9 Straatjes! https://www.facebook.com/De9Straatjes/timeline