dinsdag 7 februari 2017

4 x naar de kapper in De 9 Straatjes!

Kappers? Ja, ook daar zijn De 9 Straatjes van oudsher groot in. De beste, leukste en meest opvallende kapperszaken vind je in de Run, Beren en Wolvenstraat. Om de Wijde Heisteeg niet te vergeten. Van gedegen en trendy tot combinaties van haar en kunst. Niet voor niets melden de recensies op internet: Heerlijke sfeer en fantastische kappers!


Wolvenstraat 5 – Le Souk – 020-4271651 – LeSouk
Deze trendy zaak vertaalt creativiteit van fashionshoots en modeshows naar haar klanten. Bij Le Souk kan je je dan ook laten opmaken, je haar laten knippen en Bumble & Bumble kopen. Vooral in de kapsalon beneden is het altijd druk. Eerst bellen is dus slim.

Berenstraat 2 – Rebel Chic – 020- 6254570 – RebelChic
Rebel Chic in de Berenstraat doet zijn naam in veel opzichten eer aan. Bij deze kapsalon tussen de Keizers- en Prinsengracht zijn ze dan ook van alle markten thuis. En: voor jong en oud. Oja, de openingstijden zijn variabel en bellen voor een afspraak kan handig zijn.

Berenstraat 21 – Kunsthaar – 020- 6259912
KunstHaar is al meer dan 25 jaar een begrip als kapper en als galerie in de Berenstraat. De twee ervaren kappers verzorgen het haar van zowel mannen als vrouwen, te midden van schilderijen, tekeningen of aquarellen met de meest uiteenlopende onderwerpen. Van de Amsterdamse binnenstad tot abstract en figuratief.

Wijde Heisteeg 3 – Van Hooff & Hooff – 020-6207193
Ruim twintig jaar knippen, kleuren en krullen broer en zus Patty en Wil Van Hooff in de Wijde Heisteeg. Samen met vriendin Marjan hebben ze een veelzijdige klantenkring die altijd weer terugkeert naar de oudste van De 9 Straatjes, die al sinds de 15e eeuw is gelegen tussen Singel en Herengracht.